19. mars 2007

Tikka? Tikka masala, tikkattak..

Vi er tikka!
Jeg har ikke helt skjønt alt, men tror jeg har skjønt at man skal avsløre noe om seg selv som andre ikke vet, og det skal være 6 ting, 6 gjerne litt rare, morsomme eller umenneskelige ting en kan. Vi er blitt tikka to ganger, så da lurer jeg på, må vi skrive 12 ting om oss selv da, og tikke 12 nye? Hum... Uten min bedre halvdel kan jeg ikke helt si hva vi skal tikke om oss selv, men det kommer vi sterkt tilbake til! Uansett, det viktigste og det jeg egentlig skulle si i dette bloggkapittelet var, det er rett å slett urimelig at vi ikke har link til sida di Solveig! ...når det er sagt, må jeg igjen rette meg til Magne som vet hvordan denne linkinga skal gjøres.. Dette skal vi få orden på! Når kommer dere på middag forresten?

Hm... kanskje jeg kan linke sånn: www.sistersolveig.blogspot.com ?

Klempåklemtilensykepleiervenn!

2 kommentarer:

Solveig Elise`s verden sa...

eg e beæra!!! Hurra for deg anja! Du e super snill og pen! kan eg legga ut bilde av dåke på bloggen min? Tigerbildet e så kult! og så vil eg skriva ei lita historie om dåke:) Vi kjem på middag, berre inviter!
kosogklemtilsosionomvenn!

Anonym sa...

Anja he kjärast , la la la la laa laa..;)
Var du/dere volontörer her ogsá??
Jo, Typen skal opp pá Potosi-fjellet til helga m en liten gjeng (de "glemte" visst á melde meg pá, hel greit). Vil gjerne til Sucre, ja! Takk for tips, det er det flere som har tipsa om ogsá.

Det er varmt og godt her, og imorgen begynner jeg pá fotballprosjketet!

Kose`rä videre.

Mvh
Silje