23. desember 2006

hei hei alle sammen!!

en liten julehilsen fra 10.000 meters høyde! vi flyr ca rett over aldan plateau i russland, rett sør for jakutsk og sibir.
mandag kveld ble vi endelig gjenforent på gardermoen og de siste dagene har vi holdt til på moi hos pappen og mammen til anja. kjempekoselig med "julaften" den 21. kjempegodt med pinnesteik og julegodt.
en av historiene vi kommer til å huske er vel at vi våknet noe sent på hotellet tirsdag morgen.. anja stilte alarmen, men dessverre, mobilen sto på london-tid. og vi som trodde vi skulle ha god tid til frokost.. 21 min før toget skulle gå lå vi under dyna.. men vi pakket, sjekket ut, løp! og rakk toget med minst 2 minutts margin!
nå er vi på vei til julefeiring i japan! jal (japan airlines) har for øyeblikket en prøveperiode med gratis nett på flyet, og det benytter vi oss av! ringte akkurat far og fikk fortalt at vi ligger 2 timer etter skjema, grunnet tåke i london. men vi har det bra alle sammen! 3 søsken, to bedre halvdeler, kusine og kamerat. sovet som steiner og klare for landing om 3-4 timer!
nå skal jeg se en liten film før frokost kommer..
snakkes!

2 kommentarer:

Rag sa...

så kult! god jul til dere.. godt dere er gjenforent! spis litt sushi for meg :)

Monica sa...

God jul og godt nytt år te dokker begg...håpe dokker har det fint, men det virke det jo som dokker har. Kanskje me treffes plutselig